Teknisk konstruktionMin pappa Gottlieb är ovärderlig hjälp i bygget. Han har minst sagt bred erfarenhet både ifrån inredning och byggen då han hela livet jobbat med det samma. Numera är han nybliven pensionär och kan varva ner med byggprojektet som han vill vara delaktig i, vilket vi är tacksamma för! Sysselsättningsgapet blir heller inte plötsligt stort.

Lösningar på byggnadstekniska problem är alltså inga problem, metervis med papper är fyllt med lösningar på olika byggnadsmoment. Vi har med andra ord en ganska klar bild för oss hur vi kommer att bygga huset. Bara vi får sätta igång!

Bilden är tagen av Lillemor vid den vackert belägna sjön Lünersee (2000 m ö h) i västra Österrike.


Kommentarer
Postat av: Far

Om man tänker att det endast var 6 veckor efter operationen och att vi skulle gå runt hela sjön inklusive backen som man ser i bakgrunden så är det väl inga problem att skutta runt på en stenig tomt, den liknar ju underlaget som var där uppe.

Jag slapp i alla fall att bära ryggsäcken och bada (12 grader) behövde jag inte heller, som de flesta i familjen vågade sig på.

Hyggligt kort förresten, 20 år yngre eller!!!

2011-10-16 @ 21:47:29
Postat av: Patrik

Fantastiskt, lyckad operation i kombination med järnvilja! Tror inte alla nyopererade har den utvecklingen du haft.Brrr, det var i kallaste laget, men som Robert sa, man hade fått höra om man inte hoppat i.

2011-10-17 @ 14:30:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0